Anbefalinger

Spiseriets kort er sammensat af vores egne favoritter. Vi elsker at spise ude og at suge til os fra alverdens restauranter, barer, madboder mm. i alle størrelser og former og i både Danmark og udlandet.


Vores anbefalinger vil vi fremover poste her - mest bare for sjov og til gratis glæde for os selv og andre.


Kat & Jacob

Aften


Chez Alex


Kinesisk restaurant i det asiatiske kvarter Belleville. Pas på, ikke at gå forkert (som vi gjorde) - restauranterne kan for uvidende vesterlændinge som os ligne hinanden i navn og udseende.

Seated (påny), i det hektiske og larmende lokale pakket til sidste plads og med omkring nul centimeter fra bord til bord, fandt vi frem til steamed buns, eller bao, i det svært overskuelige menukort. Det var netop dem, vi var kommet for at prøve, da vi havde hørt de skulle være blandt byens bedste.

Vi fik efter to minutter serveret en hver slags - en dampet med vegetarfyld, en stegt med gris og en dampet med gris. Glem alt om små, åbne bao på danske restauranter - her var det  en stor, lukket bolle med fyld. Og den var værd at komme efter. Ingen dikkedarer, bare dej og fyld, som mættede gevaldigt og smagte virkelig godt og frisklavet. Især til bare 1,40€ stykket.

Vi fik også en portion stegte dumplings med gris - igen ikke så meget at rafle om, bare frisklavet mad, der mættede.

For blot 20€ fik vi et måltid til to personer inklusive en øl til hver - og det er det, man skal komme efter. Måltiddet. Ikke for en romantisk aften med vin og blah blah blah. Bare ind. Spise og opleve. Og ud igen.


O

OBS: Modtager ikke kreditkort


24, Rue de Belleville

11. arrondissement


November, 2023

unsplash