Spiseriets kort er sammensat af vores egne favoritter. Vi elsker at spise ude og at suge til os fra alverdens restauranter, barer, madboder mm. i alle størrelser og former og i både Danmark og udlandet.
Vores anbefalinger vil vi fremover poste her - mest bare for sjov og til gratis glæde for os selv og andre.
Kat & Jacob
Nomikaï
Lille sted med plads til cirka 20 gæster, hvor indehaver Bérangère Boucher selv udfylder alle roller som chef, tjener og opvasker.
Alene at følge hendes rolige tilgang til en fuld restaurant, der alle skal have fireretters menu, er besøget værd i sig selv.
Maden er af øko-råvarer og er internationalt inspireret med et japansk aftryk i små skåle til at dele, og vinene er enten traditionelle eller naturlige.
Vi fik terrine med pistacie og sylt, ferskvandsmuslinger, taco med lam og mynte, kebabrulle med østershatte, butternut-dumplings i kyllingesuppe – og eminent surdejsbrød med perfekt skorpe.
14, Rue Crozatier
11. arrondissement
November, 2023