Spiseriets kort er sammensat af vores egne favoritter. Vi elsker at spise ude og at suge til os fra alverdens restauranter, barer, madboder mm. i alle størrelser og former og i både Danmark og udlandet.
Vores anbefalinger vil vi fremover poste her - mest bare for sjov og til gratis glæde for os selv og andre.
Kat & Jacob
Glem alt om årelange fordomme om sure, arrogante tjenere, der kun taler deres eget sprog og hader alle besøgende. Stemningen er generelt venlig, hjælpsom og smilende. Og langt de fleste taler engelsk – især hvis man lige forsøger med lidt fransk først.
Byen indeholder alt, hvad smagsløgene begærer. Lige fra klassisk foie gras, snegle eller tatar på nærmest hvert gadehjørne, samt international, uformel og moderne gastronomi i de små sidegader til michelin-mad på højt niveau spredt rundt i byen.
Det kan betale sig at planlægge sin tur, hvis man vil være sikker på at få bord på de populære og ofte meget små steder, men krydr det endelig med bare at gå rundt og opdage byens gastronomiske mangfoldighed. Og spis gerne sen aftensmad– stemningen er først helt autentisk efter kl. 20.
Der er som i alle storbyer masser af turistfælder og alt for dyre spisesteder i forhold til kvaliteten, dem må man selv sortere i, men her en række anbefalinger fra os – foreløbig især fra 11. arrondissement, der bugner af autentiske og lækre spisesteder, og som gudskelov og indtil videre er blottet for turister i hobetal.