A LA CARTE

Retterne er som udgangspunkt lavet til deling for 2 personer.
Det er små retter, nogen lidt større end andre, men vi anbefaler som minimum 3-5 forskellige til et måltid.
Vi har alternativer til det meste til vegetarer, pescetarer, veganere og/eller glutenallergikere.

a

Kassava-snack  50,-

Friteret og vendt i granskud. Incl. Anholt Gin 2 cl. 170 (2 prs.)

Brød & smør  55,-

Olivenbrød med pisket salviesmør

Paneret aubergine  60,-

Paneret aubergine

Røget Burrata  98,-

Med ansjoser og syltede, grønne tomater

Småfavoritterne  198,-

Paneret aubergine, jordskok/kartoffelpuré, bagt hvidløg, røget burrata med ansjoser og syltede, grønne tomater.

KAP VERDE-SALAT   85,-

Sprøde salater med papaya og myntedressing

Banh Bao   95.-

Dampet og stegt hvedebolle med fyld af 'nduya, kål og soja

Fisketaco  115,-

Med fyld af røget torsk, grønt og limedressing

Ravioli  120,-

Med lammefyld og koriander/myntepesto

Kødboller  125,-

Bolognese, fettucine, parmesan

Cacio e pepe   115,-

Pasta, parmesan, pecorino, peber

Cachupa Rica   215,-

Nationalretten i Kap Verde. I vores version en stuvning med jomfruhummer og chorizo

Cachupa Pobre   155,-

Kap Verdes nationalret uden skaldyr og kød, men med søde kartofler og stegt spidskål

Tiramisu   98,-

Ladyfingers, rom, mascarpone, kaffe

Tarte Citron   98,-

Fransk klassiker

Ost   98,-

Et par gode oste med sprødt og sødt