Spiseriet så dagens lys i 2019 og begyndte med en foodtruck, hvorfra vi på havne-promenaden serverede både morgenmad, frokost og pizza til aften i skolernes sommer-ferie.


Siden har både åbningsperiode og koncept udviklet sig markant, og i dag holder vi til på egen grund i klitterne på Nordstrandvej med udsigt til både strand og hav.

Vi bygger nyt i løbet af foråret og får dermed både ude- og indepladser i vores restaurant med fortrinsvis økologiske råvarer af høj kvalitet og gerne med et lokalt touch.


Vores signatur har uden tvivl været egen kartoffelpizza med blandt andet olie af enebær, granulat af granskud, men vi er og bliver nu meget mere end det.

Både til morgenmad og frokost har vi masser at byde på, ligesom vi planlægger et kort bestående af delemad til aften.

Vi laver elegant og lækker kaffe, og både vin- og cocktailkort er nøje sammensat med noget for enhver smag.


Ikke mindst elsker vi stemningen ved vores sted, og vi elsker at gøre os umage for vores gæster.


På gensyn på en af landets smukkest beliggende spisesteder! Vi forventer at åbne omkring påske 2023.